23 oktober 2023

 

Buxom full-on plumping lip polish

Vandaag ga ik het hebben over de full-on plumping lip polish van het Amerikaanse merk Buxom. Het product dat ik ga bespreken is een lipgloss die de lippen voller maakt. Hieronder zie je een foto van de lipgloss met het doosje waarin het komt.

Zoals je kan zien, is het doosje wit met bovenaan de tekening van een vrouw met haar naam erboven. Onder de vrouw staat de naam van het merk, Buxom, met daaronder de naam van het product, full-on lip polish. Daaronder staat hoeveel product er in zit. Achter de tekening van de vrouw zie je de kleur van de lipgloss. Dit is een roze lipgloss. De verpakking waar de lipgloss in zit is doorzichtig en wordt een beetje breder onderaan met een dubbel bodempje. De lipgloss heeft een zilveren dop. Zoals je kan zien, is de applicator van deze lipgloss een mini-sponsje. Hiermee breng je de lipgloss aan. Hieronder zie je nog een foto van de lipgloss maar nu zonder het doosje.
Iedere lipgloss heeft een andere vrouwennaam. Wanneer je de lipgloss opdoet, voel een tinteling op je lippen. Dit zijn de peptide ingrediënten die hun werk doen. Daarnaast zit er ook vitamine A en E in om je lippen te voeden en zacht te maken. Hieronder zie je een reclameadvertentie van de lipgloss van Buxom.
Deze lipglossjes hebben allemaal ijsjeskleuren.

Als je deze lipgloss of een andere gloss wilt bestellen, kan je naar de hieronder genoemde link gaan.

https://www.buxomcosmetics.com/lipgloss/full-on-plumping-lip-polish-gloss-US69000.html?dwvar_US69000_SkinShade=Dolly

Als je in België of Nederland woont, kan je ze kopen of bestellen bij Douglas. Hieronder vind je een link waar je de lipgloss kan kopen. Er is ook een Nederlandse website.

https://www.douglas.be/nl/p/5002619005

Bedankt voor je interesse en tot volgende week.

Anjana