20 januari 2024

Nabla Cosmetics Beyond Jelly Lipstick


Vandaag ga ik het hebben over de Beyond Jelly Lipstick van het Italiaanse merk Nabla Cosmetics. Nabla Cosmetics is dierproefvrij wat in dit geval wil zeggen dat noch het eindproduct noch de ingrediënten gebruikt voor hun producten worden op dieren getest. Het merk wordt niet verkocht in landen waar dierproeven verplicht zijn. Daarnaast is het Nabla Cosmetics ook veganistisch. Dus geen enkel van hun producten bevatten dierlijke ingrediënten.

Ik bespreek vandaag hun Beyond Jelly Lipstick. Hieronder vind je een foto van het doosje waarin de lippenstift komt.

 


Zoals je kan zien, is het doosje zwart met purpergrijze bloemen op. Bovenaan staat in bruine drukletters de naam van de lippenstift, Beyond Jelly. Deze letters zijn goudomrand. Onder de naam zie je staan dat het een luchtige, soepele lippenstift is. Daaronder zie je twee gouden lijnen met daaronder het gewicht van de lippenstift.

Hieronder zie je een foto van de lippenstift met de dop eraf.

 

Zoals je kan zien, komt de lippenstift in een zwarte geribbelde verpakking. De lippenstift zelf zit in een goudkleurige huls. Bovenaan het zwarte deel dat je vasthoudt, zit een gouden rand met daarop in drukletters de naam van het merk, Nabla. De N van Nabla zie je ook terug op de dop en op de lippenstift. Op de dop zie je N in goudkleur. Hieronder zie je een foto van de N op de lippenstift.

 

De lippenstift laat een glans achter en beschermt en voedt de lippen bij langdurig gebruik. Het bevat o.a. zonnebloemolie. De lippenstift voelt als een lippenbalsem en bestaat in 10 tinten.

Hieronder zie je de reclameadvertentie van deze lippenstift.

 

Als je deze lippenstift wilt bestellen, kan je dat via de officiële website. Hieronder vind je de link.

https://nablacosmetics.com/en/products/beyond-jelly-lipstick

Bedankt voor je interesse en tot de volgende blog.

Anjana