30 oktober 2022

Dior Addict lip glow

Vandaag ga ik het hebben over Dior Addict lip glow. Dior Addict is een liplijn van het Franse modehuis Dior. Dior Addict lip glow is een lippenbalsem maar niet zomaar een lippenbalsem. Deze lippenbalsem is speciaal. Wat hem zo speciaal maakt, lees je in deze blog. De Dior lip glow komt in 18 kleuren. Hieronder zie je een foto van de gewone lippenbalsem in de kleur roze.


Zoals je kan zien, is de lippenbalsem zachtroze van kleur. De lippenbalsem zit in een zilvermetalen huls die je draait om de lippenbalsem tevoorschijn te laten komen. De zilvermetalen huls doe je in een lichtroze huls met onderaan in het roze de naam van het modehuis, Dior, en zijwaarts kan je de naam van het product lezen, lip glow. Hieronder zie je de Dior lip glow nog eens maar nu in de kleur rozenhout.


Deze lippenbalsem bestaat voor 97% uit ingrediƫnten van natuurlijke oorsprong waaronder kersenolie. Daarnaast gebruiken ze nog een olie die vergelijkbaar is met die van de lipiden in de huid van de lippen. Ook gebruiken ze sheaboter en zonnebloem- en rijstwas.

Wat deze lippenbalsem nu zo uniek maakt ten opzichte van andere lippenbalsems is een speciale technologie die zich aanpast aan de unieke PH-waarde van jouw lippen. Cool, toch?

Ook anders dan andere lippenbalsems wordt er hier gebruik gemaakt van een model om de lippenbalsem te promoten. Hieronder zie je een foto van het Britse model Cara Delevigne dat gevraagd werd voor de campagne.


De voornaamste ingrediƫnten heb ik bij de onderstaande bron gehaald.

https://www.dior.com/nl_nl/beauty/products/Y0996214-dior-addict-lip-glow-natuurlijke-kleurversterkende-lipbalsem-24-uur*-hydratatie-97-**-ingredienten-van-natuurlijke-oorsprong

Bedankt voor je interesse en tot volgende week.

Anjana