04 december 2022

IKA lippenstift

Deze maand is een feestmaand. December betekent dat kerstmis voor de deur staat. Daarom bespreek ik deze maand rode lippenstiften. 

Vandaag bespreek ik de lippenstiften van het Nederlandse merk IKA. Ik ga hun debuutcollectie Ready Steady lipsticks bespreken. Dat zijn drie rode lippenstiften die iedere huidskleur goed staat. Hieronder zie je een foto van de lippenstiften.


Hieronder zie je een foto van de drie tinten uitgesmeerd.


Call the shots is een vurig kersenrode lippenstift. You got this is een klassieke rode lippenstift die jou net dat welverdiende zelfvertrouwen geeft. Level up is een baksteenrode lippenstift voor als je extra va-va-voom wilt.

De lippenstiften zijn veganistisch en dierproefvrij. Ze voelen als satijn op je lippen. Je moet niet bang zijn dat de huls los komt. Dat gaat niet gebeuren dankzij een magnetisch klik. De gele huls zorgt er voor dat jouw lippenstift lekker opvalt.

De lippenstiften zijn verrijkt met vitamine E en hyaluronzuur om je lippen te hydrateren. Je moet dus niet bang zijn dat deze lippenstift jouw lippen gaat uitdrogen.

Bij IKA draait het om jou. Jij moet je goed voelen in je vel en lippenstift kan daarbij helpen. Lippenstift kan jou zelfvertrouwen geven en je mooi laten voelen. Je moet geen volledige make-uproutine hebben. Soms is een lippenstift genoeg om je te laten stralen.

Hieronder zie je een foto van Kristina. Zij richtte IKA op.


Zij heeft Filipijnse roots en Ika betekent is het Filipijns “jij”.

IKA heeft vorig jaar de derde plaats behaald bij de Nederlandse Cosmopolitan beauty awards 2021.

Bedankt voor je interesse en tot volgende week.

Anjana