11 december 2022

M.A.C Ruby Woo

De 2e rode lippenstift die ik voor de feestdagen ga bespreken, is de iconische Ruby Woo het Amerikaanse make-upmerk M.A.C. Hieronder zie je een foto van de lippenstift met de doos waarin het komt.

Zoals je ziet, is de doos zwart met in witte letters de naam van het merk, M.A.C, en de naam van de lipsticklijn, retro matte lipstick. Het zwarte design zie je terug op de lipstickhuls. Deze is zwart met zilvermetalliek. Op het zilvermetalliek staat de naam van het merk in het zwart. Op de zwarte dop staat M.A.C in het zilvermetalliek. Hieronder zie je nog een foto van de lippenstift.


Ruby Woo is een rode lippenstift die iedere huidskleur complimenteert. Daarom is het zo’n iconische lippenstift. Hieronder zie je enkele foto’s van mensen met verschillende huidskleuren die de lippenstift dragen.


Dit model is heel wit en heeft rood haar. Hier kan je goed zien dat de lippenstift goed staat met mensen met een bleke huid.


Hier zie je het Braziliaanse model Alessandra Ambrosio die laat zien dat ook brunettes deze lippenstift kunnen rocken. Hou daarbij ook rekening dat ze een beetje gebruind is door de zon en je ziet dat Ruby Woo ook haar prachtig staat.


Tot slot laat zangeres Rihanna zien hoe bruine mensen deze lippenstift kunnen dragen. Zoals je kan zien, kun je een lippotlood gebruiken om je lippen te omranden zodat je lippenstift niet uitloopt of om onder je lippenstift te dragen zodat deze langer blijft.

Ruby Woo is een matte lippenstift die perfect is voor een feestje of wanneer je uitgaat of misschien zelfs voor iedere dag als je het mooi hebt. Het blijft perfect op zijn plek zodat je je geen zorgen moet maken of je je lippenstift moet bijwerken.

Bedankt voor je interesse en tot volgende week.

Anjana