08 januari 2023

YSL Rouge Volupté Shine

Vandaag ga ik het hebben over de originele Rouge Volupté Shine lippenstiften. Er zijn best veel verschillende varianten maar ik ga vandaag de eersten uit de Rouge Volupté Shine lippenstiften bespreken. Hieronder zie je een foto van de lippenstift met het doosje waarin het komt.


Zoals je kan zien, is het doosje goudkleurig met in zwarte letters op de voorkant de naam van het product, Rouge Volupté Shine, en welk effect de lippenstift op je lippen heeft. Deze lippenstift geeft een verrukkelijk effect met een waterachtige glans. Daaronder zie je in het donkerrood de naam van het merk, YSL. Dit staat voor de Franse ontwerper Yves Saint Laurent. Daaronder zie je het nummer van de lippenstift. Het goud zie je terug op de huls van de lippenstift. Het bovenste deel is de dop. Daaronder zie je een roze band wat de kleur van de lippenstift voorstelt. Op deze band zie je in het zilver in cirkels YSL. Hieronder zie je nog een foto van deze gekleurde band.

Deze band heeft een andere kleur dan de lippenstift hierboven. Iedere lippenstift heeft zijn eigen kleur dus ook zijn eigen band.

Al de make-up en verzorging valt onder YSL Beauté, hun schoonheidsmerk. Vandaar zie je op al hun make-up en verzorging YSL staan.

Hieronder zie je een model met de lippenstift zodat je kan zien welk effect je krijgt op je lippen.


Deze Rouge Volupté Shine lippenstiften bevatten granaatappelextract van hun gemeenschapstuinen in Ourika in Marokko. De lippenstiften hydrateren en zijn zonder chemicaliën geproduceerd.

Bedankt voor je interesse en tot volgende week.

Anjana