15 januari 2023

La Mer lipserum

Vandaag ga ik het hebben over The Lip Volumizer van het Amerikaanse huidverzorgingsmerk La Mer. Dit is een serum voor je lippen. Hieronder zie je een foto van het lipserum met het doosje waarin het komt.


Zoals je kan zien, is het doosje groen met in het midden een roze verfvlek waarin de naam van het merk staat, La Mer. Onderaan zie je de naam van het product, The Lip Volumizer. Het roze zie je ook terug in het serum. Het serum is roze van kleur en zit in een glazen huls. Onderaan de huls zie een dubbele bodem. De bovenkant is zilver. Bovenaan de huls zie je een zilveren rand met daarin La Mer gegraveerd. De dop is ook zilverkleurig met daarop een doorzichtig in elkaar gevlochten handvat. Hieronder zie je nog een foto van het serum maar nu met de applicator zichtbaar.


Als je het serum opendraait, kun je het op je lippen doen met de kleine, zachte applicator. De applicator is een zacht sponsje.

Het serum bestaat uit verschillende oliƫn waaronder sesamzaadolie, olijfolie en kokosnootolie die jouw lippen er zachter laten uitzien. Daarnaast zitten er ook ingrediƫnten uit de zee in zoals mineralen en collageen om jouw lippen er voller uit te laten zien en te beschermen.

Voor meer informatie kan je de bron raadplegen die ik heb geraadpleegd nl. de website van La Mer, https://www.lamer.eu/be/nl/lip/lip-balm-lip-gloss. Ik heb de Nederlandstalige website geraadpleegd maar er is ook een website in het Engels.

Bedankt voor je interesse en tot volgende week.

Anjana