29 januari 2023

Clarins Lip Comfort Oil

Vandaag ga ik het hebben over de lipolie van het Franse huidverzorgings-en make-upmark Clarins. Deze olie bestaat in verschillende varianten die ik vandaag voor jullie ga bespreken. Hieronder zie je een foto van de lipolie met het doosje waarin het komt.


Zoals je kan zien, is het doosje wit met daarop in de kleuren van de lipolie de naam van het merk, Clarins, met daaronder de nummer van de lipolie en de naam van het product, Lip Comfort Oil. Daaronder staat de lipolie subliem is en voedt. De dop is zilver en de applicator is een druppelvormig sponsje. Let wel: dit is nog de oude verpakking. De nieuwe verpakking ziet er iets anders uit. Hieronder zie je een foto van de lipolie.


De nieuwe verpakking is nog altijd een glazen huls met een matzilveren randje. De dop is nu ook matzilver maar de applicator is nog altijd hetzelfde. Doordat het zo groot is, is het makkelijk op te gebruiken op je lippen.

Wat ook is veranderd, is de formule. Deze lipolie bevat biologische jojoba-, hazelnoot-, muskaatrozen- en rozenbottelolie.

Hieronder zie je nog een foto van één van hun lipolieën.


Hier zie je beter dat op het zilveren randje op de huls iets staat geschreven. De naam Clarins staat er op.

Deze olie voedt en verzacht maar hydrateert ook. Daarnaast geeft het je lippen ook een licht kleurtje. Je kan deze olie alleen of over een lippenstift dragen voor meer glans.

Bedankt voor je interesse en tot volgende week.

Anjana