26 maart 2023

Armani lip maestro

Vandaag ga ik het hebben over lip maestro van het Italiaanse modehuis Armani. Dit is een liquide lippenstift. Hieronder zie je een foto van de lippenstift met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is het doosje zwart met bovenaan in het zilver de naam van het product, lip maestro, en daaronder staat dat het een intense fluwelige kleur geeft. In het midden zie je het logo dat gebruikt wordt met daaronder de naam van de ontwerper, Giorgio Armani. Het logo zie je ook terug op de lippenstifthuls. Dit logo zit onderaan de rode dop. Als je deze er afdraait en de applicator onthult, zie je dat de applicator een speciale vorm heeft. Hieronder zie je een foto waarop je de applicator ziet.


Zoals je kan zien, staat de applicator schuin. Dit zou het gebruiksgemak ten goede komen. De schuine kant omhelst je lippen als het ware bij het aanbrengen van de lippenstift. De applicator komt in een sponsje met een driehoekige vorm.

Lip maestro geeft een levendige kleur die intens en mat is. Het hydrateert de lippen, droogt ze niet uit en garandeert ultiem draagcomfort.

Bedankt voor je interesse.

Anjana