16 augustus 2023

Guerlain KissKiss Lippenstift

Vandaag ga ik het hebben over de KissKiss lippenstift van het Franse Guerlain. Zij maken make-up, parfum en huidverzorging. De KissKiss lippenstift bestaat al heel lang maar is nog altij populair. Er zijn verschillende varianten maar ik ga het vandaag hebben over de originele lippenstift. Hieronder zie je zo’n lippenstift met het doosje waarin het komt.


Zoals je kan zien, is het doosje zwart met bovenaan een gouden vierkant met in het zwart de naam van de lippenstift, KissKiss. Daaronder staat in gouden letters dat het een vormende romige lippenstift is. Onderaan staat in gouden letters de naam van het merk, Guerlain Paris. Hun hoofdzetel is in Parijs. De lippenstift is 3,5 gram. De naam van de lippenstift staat in de lippenstift gedrukt. Hieronder zie je een foto zodat je deze afdruk beter kan zien.


De lippenstift zit in een gouden huls en heeft een speciale verpakking. Hieronder zie je nog een foto van de lippenstift maar zonder het doosje waarin het komt.


Zoals je kan zien, is het uitzicht van de lippenstift speciaal. De dop en de houder waarin de huls zit, zijn zwarte kubusjes. Het onderste kubusje heeft in sierschrift Guerlain geschreven staan.

De KissKiss lippenstift kleurt je lippen met liefde en passie. KissKiss heeft een signatuur parfum. De lippenstift ruikt naar citroen, sinaasappel, bergamot, vanille en tonkaboon. KissKiss is verkrijgbaar in 15 tinten. Iedere KissKiss lippenstift bevat hyaluronzuur om de lippen voller te maken en te voeden. Daarnaast bevat de lippenstift ook commiphora-olie om de lippen te hydrateren.

Voor deze lippenstift was er een reclameadvertentie met het Russische model Natalia Vodianova. Hieronder zie je de reclameadvertentie voor deze lippenstift.


Hieronder vind je de link van de website waar ik een deel van de informatie haalde.

https://www.guerlain.com/be/nl-be/p/kisskiss-vormende-romige-lip-colour-P041722.html

Bedankt voor je interesse en tot volgende week.

Anjana