11 maart 2024

 

Rare Beauty Kind Words lipstick


Vandaag ga ik het hebben over de Kind Words lippenstift van Rare Beauty van de Amerikaanse popster en actrice Selena Gomez. Voor diegenen die niet weten wie zij is, zie je hieronder een foto van haar.


Zij draagt hier haar eigen lippenstift. De Kind Words lippenstift is een matte lippenstift die bovendien dierproefvrij en veganistisch is. Daarnaast is het ook vrij van parabenen. Hieronder zie je een foto van de lippenstift met het doosje waarin het komt.


Zoals je kan zien, is het doosje bruin. Bovenaan zie je de naam van de lippenstift, Kind Words Matte Lipstick. Daaronder zie je de naam van de lippenstift met de beschrijving van de lippenstift. De lippenstift zelf zit in een lichtgouden huls.

Dit is een lichte lippenstift die zo zacht als boter is. Het is een matte lippenstift die een comfortabele kleur geeft. Onderaan het doosje zie je de naam van het bedrijf, Rare Beauty en het gewicht van de lippenstift, 3,5g.

Deze lippenstift komt in 10 kleuren. Iedere lippenstift heeft een bijpassend lippotlood. Hieronder zie je nog een foto van de lippenstift maar nu zonder doosje.


Zoals ik als zei, zit de lippenstift in een lichtgouden huls. De lippenstift loopt spits naar boven toe. De dop is lichtroze met in lichtgouden letters Rare Beauty vooraan in het midden. Bovenop de dop staat de R van Rare Beauty. Hieronder zie je nog een foto van de lippenstift waar je de R goed op ziet.


De lippenstift heet Kind Words omdat iedere lippenstift en ieder lippotlood als naam een lief woord heeft. Zoals wise wat wijs of slim wilt zeggen. Iedere lippenstift is een positieve affirmatie voor jezelf.

De lippenstift blijft de hele dag zitten zonder je lippen uit te drogen.

Als je nieuwsgierig bent geworden en je wilt de lippenstift kopen, kan dat via de officiële website waar ik wat van mijn informatie haalde. Je vindt de link hieronder.

https://www.rarebeauty.com/products/kind-words-matte-lipstick

Je kan de lippenstift ook bij Sephora krijgen. Deze parfumerie heeft vestigingen over heel de wereld. Je vindt de link hieronder.

https://www.sephora.com/product/kind-words-matte-lipstick-P500637

In België en Nederland kan je deze lippenstift en andere producten van Rare Beauty kopen via bol.com. Je vindt de link hieronder.

https://www.bol.com/be/nl/p/rare-beauty-kind-words-rouge-lipstick-wise/9300000165048762/

Bedankt voor je interesse en tot de volgende blog.

Anjana