02 april 2024

 

Bourjois Paris rouge velvet ink


Ik ga het vandaag hebben over rouge velvet ink van het Franse make-upmerk Bourjois Paris. Eerder had ik het op mijn blog al over de rouge velvet lippenstift. Vandaag bespreek de liquide lippenstift. Hieronder zie je een foto van de lippenstift.


Omdat het een goedkopere lippenstift is, komt deze zonder doosje. Zoals je kan zien, komt deze liquide lippenstift in een doorzichtige huls met op de voorkant een gouden rechthoek met daarin de naam van de lippenstift, Rouge Velvet Ink. De naam verwijst naar het product. Een liquide lippenstift breng je nat aan maar als deze opdroogt, wordt het mat. Eens de lippenstift mat is opgedroogd, blijft deze onbeweeglijk op je lippen zonder dat het afgeeft.

De dop is goudkleurig met ribbels. Boven op de dop zie je een bolletje en onderaan de dop zie je de naam van het merk, Bourjois Paris. Aan de dop zit de applicator bevestigd. De applicator is een cilindervormig sponsje. Hiermee breng je de lippenstift aan op je lippen. Hieronder zie je nog een foto van de lippenstift waarop je goed het matte effect ziet.

 

Deze lippenstift bestaat in 18 tinten en belooft 24 uur op je lippen te blijven. Bourjois noemt dit een kiss-proof lippenstift.

Hieronder zie je een reclameadvertentie voor deze lippenstift.


Als je nieuwsgierig bent geworden en je wilt de lippenstift kopen, kan dat via de officiële website waar ik wat van mijn informatie haalde. Je vindt de link hieronder voor België. Ieder land heeft een eigen bourjois website.

https://www.bourjois.com/be-nl/producten/lippen/rouge-velvet-ink-01-beige-de-jour

Je kan deze lippenstift ook bij di kopen als je in België woont.

https://www.di.be/nl/bourjois-rouge-velvet-ink-2211942

Bedankt voor je interesse en tot de volgende blog.

Anjana